Verhelp een jetlag eenvoudig met AYO.

Wanneer je een lange afstandsvlucht maakt waarbij je meerdere tijdzones overbrugt dan is de kans groot dat je last hebt van een jetlag. Je lichaam is een andere tijdzone gewend dan de tijdzone waarnaar je heen vliegt waardoor je lichaam door de war raakt. Met behulp van AYO is een jetlag eenvoudig te voorkomen. 

 

Hoe werkt AYO?

 

Een jetlag kan je eenvoudig voorkomen met AYO—AYO is een slimme lichttherapie bril. Door middel van blauw licht kan AYO gemakkelijk je biologische klok synchroniseren met de tijdzone waarnaar je toe vliegt.

Enkele dagen voordat je gaat vliegen voer je jouw reisschema in de app en AYO stelt een behandelprogramma samen speciaal op jouw reisschema en persoonlijke levensstijl.

AYO geeft precies aan wanneer je het beste AYO kan gebruiken en wanneer het goed is om licht te vermijden. Wanneer het tijd is om AYO te gebruiken stuurt AYO je een push notificatie. Als je op dat moment AYO niet kan gebruiken dan kan je de sessie tijdelijke uitstellen of overslaan—de app herberekent vervolgens het optimale schema om de jetlag te voorkomen.

Zie hieronder hoe de AYO app jetlag verhelpt.

AYO is hier te koop voor €299,00. Je kan AYO voor véél meer gebruiken dan alleen jetlags verhelpen, zoals het verbeteren van je slaappatroon en het boosten van je energie.

Meer weten? Lees dan hier meer over AYO.  

Voor AYO geldt een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.